Invaderad av basselusker

Egentligen är det ju hur tråkigt som helst att läsa om när folk är förkylda. Men nu är jag minst lika uttråkad utan att läsa om någon annans förkylning och eftersom hjärnan är helt ingrötad kan jag inte tänka på något annat så därför ska jag skriva om det också.

Dessa basselusker är nämnligen inte att leka med. Jag är helt däckad. Några dagar har jag ändå försökt att hålla mig på fötterna men idag gav jag upp och bäddade ner mig, har liksom inget att bidra med.

Det värsta är nästan just det, att självförtroendet hamnar i botten. Jag är värd precis ingenting, kan ingenting och förstår ingenting. Någonstans långt inne förstår jag att det har med basseluskerna att göra, de har invaderat mina hjärnceller, men det känns som om detta ska pågå resten av mitt liv. Jag kommer aldrig att kunna fungera igen.

Jag kommer aldrig att kunna tänka ut något roligt eller smart att skriva igen. Jag kommer aldrig mer att reflektera över något som sagts eller skrivits i någon tidning igen. Så ni som av någon anledning läser denna blogg kan lika gärna lägga ner, här finns inget mer intressant att hämta. Desutom började detta tillstånd långt innan basseluskerna vann över min kropps immunförsvar.

Saker och ting som pågår i hemlighet i min nu infekterade tankesmedja har under en längre tid blockerat tankar på yttre händelser. Det är svårt att försöka leka intellektuell med interna strider som pågår.

Jag har roat mig med att processa och sortera bilder från vår turné. Jag skulle lägga upp dom på flickr men den buggade och jag orkade inte ta det från början så det fick bli facebook. Gå in och kolla vettja, det är nog roligare än det här deppsnacket i alla fall.

Kommentarer