Jag ska lära mig allt

Så, nu pekas min blogg mot min huvuddomän. Äntligen!

Det var inte smärtfritt och inte utan hjälp som det lyckades. Det här är som att lära sig ett nytt språk. Det började med att jag försökte göra det lätt för mig genom attbara vidarebefodra monawallin.se till monawallin.se/wordpress. GÖR INTE SÅ! URLen började loopa i oändlighet.

När jag raderade vidarebefodringen  försvann hela sidan. Med hjälp av @suzannes på bloggy kom jag fram till att  det var bästa att ta det med binero.se. Ringde Binero och det var ”DNSen som hade hoppat över till deras server”… okej… så var det fixat.

@suzannes (länk till hennes blogg) tipsade om att be @lolitaloco hjälp på bloggy med att få sidan kopplad till huvuddomänen. Sagt och gjort, den allsmäktige @lolitaloco (länk till hennes blogg) ställde upp och guidade mig genom hela processen.

TACK TACK TACK! Nu vet jag varför jag älskar nätet och alla människor jag ”träffar” där. Jag tänker lära mig allt och själv kunna ställa upp och hjälpa andra med problem. Jag ska lära mig allt så att jag kan hjälpa andra. Nu kan jag i alla fall det här.

Kommentarer

Men så fint det blev 😉 Huvudsaken är att man lyckas.. ibland blir det lite krångligare än vad man hade tänkt sig, men ack så skönt när det väl är klart 🙂
Bra jobbat!

Men så fint det blev 😉 Huvudsaken är att man lyckas.. ibland blir det lite krångligare än vad man hade tänkt sig, men ack så skönt när det väl är klart 🙂
Bra jobbat!