JIIIIHOOO! Jag lever igen!

Idag, Andreas födelsedag (han som skulle bygga sig ett jobb). twenty! The big one! GRATTIS!

Jag hoppas han fick en bra dag. Jag har haft en fantastisk dag. Vi fick en ny dörr på morgonen. Den nya dörren stänger ute allt ljud från grannarnas hostningar i trapphuset. Dessutom stänger den förhoppningsvis ute tjuvar och annat patrask.

Så här ser vår nya fantastiska hallmöbel ut.

När dörren var klar åkte jag för att leka publik till en abortdiskussion mellan påven och en annan italienare. Diskussionen visas på SVT i höst under namnet Grotesco (kanske heter den då något annat)

På väg dit fick jag ett infall att köra förbi medieinstitutet och det var det bästa jag gjort. Jag träffade en av utbildningsledarna där. För henne förklarade jag att jag hemskt gärna vill gå den utbildningen jag sökt och fått reservplats på. Fortsatte med att jag undrade vilken reservplats jag ligger på och att jag har tänkt om och har börjat bli nyfiken på pedagogik nya medier likaväl.

Det hela resulterade i att jag fått veta att jag ligger mycket bra till på reserven och att jag har en plats på pedagogiken om jag vill. Hon avslutade med att säga att hon ger mig en plats på vilken jag vill.

Today I’m a dreadful superstar!

Dessutom, lika oväntat, mindre relevant men ego-positivt är att de ringde också från skolan jag var på intervju för igår och var intresserade av att träffa mig.
Så idag är jag tillbaka på banan. Skala och njut!

Kommentarer