Joråmensåatt… – #blogg100

Med den känslan ”tar jag kväll” efter hundratolfte jobbahemmadagen på bara några veckor. Sjuka barn, sjuka barn.

Träna med mig! (fast Jonas alltså)

Känner mig helt instängd och knasig i huvudet och passiv i kroppen. Behöver komma tillbaka till träningsrutinerna big time. Fick lite personlig pepp igår när jag lunchade med Jonas, också känd som ByBalsam som driver Träna med mig. Kanske tar och hoppar på hans initiativ #enfemma. Det är ett enkelt och ballt upplägg – en övning om dagen som tar fem minuter. Sen är man klar.

Jag tycker att du ska bli medlem i Naturskyddsföreningen…

Men jag har fått en hel del gjort i alla fall. Förutom ett komplicerat anmälningsformulär med en massa regler, några kommentarsgenererande FB-uppdateringar, kommentarstrådar att hålla koll på, frågor att besvara, sammanfattning av mitt jobb till verksamhetsberättelsen (som sen visade sig vara för lång), lite support på distans och filande på kommunikationsstrategin så har jag för en gångs skull skrivit ett personligt inlägg på jobbets blogg.

…om du inte hatar planeten förstås

Jag tycker, att om du inte är medlem i Naturskyddsföreningen, men tänkt att du kanske tycker att det är viktigt att vi har en natur att vistas i, mat som producerats med lite omtanke på konsekvenserna och hoppas på att klimatet inte ska gå helt åt fanders så tycker jag att du ska bli medlem. Det kostar, ja vad är det nu, 24 kr i månaden. Lite pengar för mycket nytta!

Headhuntad

Annars kan det bli så att jag tar jobbet som påve. Det verkar som att jag är tilltänkt.

Jag skulle nog bli en bra påve.

Men jag behöver först kolla upp några detaljer kring tjänsten, villkor och sånt.

Det där med arbetskläder är ju också en issue förstås. Men när Johan föreslog delat ledarskap blev ju saken biff. Som man brukar säga.

Dagens fråga:

Tycker du att jag ska ta påvejobbet?

Det här inlägget är nummer 15 i serien #Blogg100 – en utmaning att skriva en bloggpost om dagen i 100 dagar.

Kommentarer