Kändisar fastnade i min hiss

Jag konstaterar att min grannen under mig, den gamla fina damen som ger karameller till mina barn så fort hon ser dem, hon är farmor till Katrin Zytomierska/Schulman (vad hon nu heter nu förtiden). Jag hade aldrig kunnat koppla ihop dem om det inte varit så att Katrin, Bingo Riméer m fl stod och väntade på hissfixaren när jag och Lilla L var på väg hem från dansen i förmiddags. Några i deras sällskap hade fastnat i hissen. Stackars farmor, hon var förtvivlad.

Vår hiss skulle man kunna skriva en egen blogg om. En jul för några år sedan fick min mamma bo kvar till efter julhelgen för att hissen hade stannat. Ingen kunde komma och fixa förrän de röda dagarna tagit slut.

I våras stod hissen i tre veckor i väntan på en reservdel som var på väg från tyskland. Vi får starka ben i alla fall. Men tanterna som inte tar sig nerför trapporna får ju halvkul.

Hur som helst så blev jag ju tvungen att kolla in Katrins blogg, och det blir ju lite konstigt att hon plåtat pirogerna de sitter och äter två meter under mig. Särskilt som det har intresserat 5907 personer i skrivande stund. Det var 4200 när jag började skriva det här inlägget.  En dag ska jag lära mig att förstå det där, att jag överhuvudtaget skriver om det får vi se som det första steget.

Kommentarer