Kära livet – en samlingsplats för inlägg om min skola

Idag startade jag en blogg till, på uppmaning av en av mina intelligenta klasskompisar. Eftersom denna blogg spretar åt alla håll så finns ett behov att ha en blogg där jag bara skriver om vad jag gör i skolan.
Tanken är att mina framtida arbetsgivare och andra som undrar vad man lär sig på min skola ska få lite djupare information än det som får plats i ett CV.
Den nya bloggen går under namnet Cara Vitae, fyndigt va? På inkorrekt latin betyder det ungefär kära livet. Det är fint tycker jag.

Kommentarer

Jenny: roligt att du följer exemplet. En bra idé – som inte ens var min från början, så jag äger inte ens upphovsrätten.

Lycka till tillbaka! Hör av dig om du behöver stöd från din ”mentor”:)

Det är en strålende idé tycker jag! Faktum är att jag själv är färsking på Kommunikation nya medier och tänkte följa dina fotspår och blogga om utbildningsrelaterade ting. Hoppas att du inte känner att jag ”stjäl” din idé, utan att jag snarare har dig som min förebild. Hör av dig om du har lust. /Jenny
jennyolsson@comhem.se

Jag tycker att det är en strålande idé! Faktum är att jag är färsking på Kommunikation nya medier och tänkte följa ditt exempel om att blogga om min utbildning. Hoppas att du inte känner att jag ”snor” din idé utan snarare ser dig som mentor och förebild…
Hör av dig om du vill och lycka till med bloggandet.
Jenny,
jennyolsson@comhem.se