Knäpper upp skjortan försiktigt

Mina tankar är till fullo leasade åt Dramaten just nu. Vid specifika tider på dagen lånas de ut och riktas mot lintottarna så att jag kan försäkra mig om att deras uppväxt inte helt plötsligt gått mig helt förbi.

Strategin växer fram under tiden som jag provar mig fram lite med ton och takt. Det finns inget självklart med hur man för ett guldblästrat hus med landets integritetsfulla skådespelarelits talan. Det är en utmaning att över huvudtaget få tag i folk. Jag har tagit fram ett utkast på en realistisk plan och en vision. Förhoppningsvis kommer det snart att märkas vart vi börjar.

Trots att jag suttit och lyssnat på föreläsningar i ämnet de senaste två åren känner jag att det behövs mer inspiration. Därför ska jag de närmaste veckorna gå på tre av Berghs frukostseminarier och i Oktober ska jag delta i Geek Girl Meetup vilket jag fick bekräftelse på idag.

Om du är nyfiken på de första stapplande stegen (eller snarare det första jollret) kan du till att börja med kolla in Dramatens fanpage på Facebook och Twitterkanalen.

Som vanligt tigger jag feedback och tankar. Vad tycker du? Jag behöver verkligen din hjälp här så skriv i kommentarsfältet vad du tycker om följande:

Hur uppfattar du Dramaten?

Kan Dramaten ingå i begreppet folkkärt?

Kan Dramaten använda sig av  :(, :), 😀 eller finns det en gräns för hur mycket skjortan kan knäppas upp?

(det går att svara anonymt)

Kommentarer