Kommer SD in i riksdagen, då flyttar jag!

Nu blir det klartext. Jag är förbannad. Sitter här och läser ikapp lite bloggar och i årssammanfattningarnas härliga anda hittade jag Anders Wallners artikel på Newsmill från oktober.

I sin krönika medger han att den är ”kanske något tillspetsad för att driva fram de hatiska kommentarer som jag tycker avslöjar vad invandrarhatet i Sverige bygger på – en ovilja att förstå och ta till sig”. Klart att man då blev nyfiken på kommentarerna. 349 stycken. Jag orkade bara med de första typ 20, sen blev jag tvungen att skriva det här.

Varje gång någon skriver något positivt om invandring, framför allt gällande muslimer. VARJE GÅNG!!! Efterföljs texten av hundratals kommentarer som är kategoriska och inskränkta. Det här hör till den värsta sorten enligt mig;

”Ännu en valarbetare för SD.
Varför ska vi anpassa oss när människor kommer hit från förtryck och kräver samma förtryck här…?
För det är väl därför de har kommit hit?”

Just det där ”varför ska vi anpassa oss?” ”De gör ju, de tycker ju, de vill ju…” Det är så barnsligt och lågt! Stridspittar ut i fingerspetsarna. Aldrig vara den första som ber om ursäkt antar jag också. Aldrig våga glimta in i något okänt. Bara leva på som förut i ett jävla överflöd.

FAN, jag är ju svensk. Jag har levt här hela mitt liv, precis som mina föräldrar och morföräldrar och någon generation till tror jag. (Vem bryr sig?) Men ni. Ni rasistiska svin som vill starta krig mot människor som vill bo här trots iskyla, snö och slask och ignorans. NI får mig att vilja fytta härifrån snabbare än snabbt. Det är ni som gör att människor som väljer eller tvingas att flytta hit inte vill eller kan komma in i sitt nya samhälle.

Jag har visserligen längtat efter att bo utomlands större delen av mitt liv, mest beroende på det förhatliga svenska klimatet. Men kommer SD in i riksdagen så LOVAR jag, oavsett vad resten av familjen säger, att flyttlasset går någon annanstans än inom det här landets gränser. Och jag tar CSN-pengarna med mig, de får ni aldrig tillbaka. Dessutom är jag väldigt medveten om att det säkert inte finns något annat land som är fritt från sådana här fördomsfulla människor, men då är jag åtminstone offer, inte förövare. Det vägrar jag att vara.

Kommentarer

Hej Mona,

bra skrivet! Och vi som tycker att SD är idioter (och vi är ju i en härlig majoritet) ska absolut inte flytta- vi ska jobba mot rasism. Som du gör här!

//Hanna

Hej Hanna och tack!
När allt kommer till kritan så har jag ändå valt att stanna. Lite mer skamsen över att så många landsmän är så pass ogenerösa, men inte uppgiven. Som du säger; vi är ju i majoritet. 90-95% är jtrots allt fortfarande vid sina sinnens fulla bruk och inser att det inte leder någon vart att hata människor med annat ursprung, inte ens vissa.

Bra. Då föreslår jag att du flyttar nu då. Gärna till något varmt och mysigt land. Varför inte Irak, civilisationens vagga? Jag är övertygad om att klimat och väder väger upp nackdelar som krig, kvinnoförtryck och terrorism. Tänk om alla islamälskande svin som dig själv hade flyttat med dig. Jag hade kunnat betala mer skatt i ett år för att bidraga till att ni kommer iväg och att passen klipps efter landning.

Hej på dig!

flytta till iran då så slipper vi dig klart att sd är är ett bra parti dom törs ju säga som det är

Nä, det är hemskt. Det värsta jag kan tänka mig är att bli förknippad och ihopbuntad med rasister. Jag är utan tvekan rasist mot rasister.

Undrade hur lång tid det skulle ta innan ni hittade det där. Måste gratulera till ihärdigt internetarbete.