Kommunikation nya medier

Japp! Då har vecka ett på medieinstitutet avverkats. Jag är oerhört nöjd så här långt. Klasskompisarna är av blandad karaktär, bakgrund, målinriktning och ålder.
Jag har redan fått en mycket bättre inblick i cybervärldens härliga utbud och skrapat lite på ytan vad gäller användandet av detta. Vi har också jobbat med personlig utveckling i syftet att skriva en personlig studieplan, kunna välja inriktning på vår yrkesroll som kommunikatör och för att lära känna våra kurskamrater.
Igår hade vi första skrivlektionen. Det var fantastiskt roligt. Torbjörn Hag är vår lärare. Lugnt och harmoniskt, med glimten i ögat och massor med humor gick han in på hur man lär sig skriva och tog upp några av de vanligaste fällorna. Som exempel kan nämnas att man ska akta sig för att tro att man kan stava… Sen gick vi löst in på detta med särskrivningar som ju som vi vet kan leda till olyckligt roliga missförstånd.
Jag har gjort som de flesta andra och registrerat mig på facebook, så nu hittar ni mig där också. Det är bara att klicka på länken till höger.

Kommentarer

Hej Mona!

Om du vill får du gärna berätta lite om vad du tycker om din utbildning och hur den har varit för dig. Jag är nämligen intresserad av att söka till just Kommunikation Nya medier.

Tacksam för svar!

Mvh Bobby Green

Email: nexormusic@hotmail.com