Köp en upplevelsebox i julklapp

Ja, nu tänker jag faktiskt göra lite reklam!

Inte bara för att jag just nu råkar gå i funderingar runt hur man kan tjäna pengar på nätet genom att agera reklampelare utan framförallt för att jag verkligen gillar den här idén.

Nu när det snart är jul och alla går omkring och funderar på vad man ska ge folk i julklapp vill jag slå ett extra slag för Liveit.se.
Genom Liveit kan du köpa upplevelseboxar. En upplevelsebox är som ett presentkort på en upplevelse inom ett visst tema som du väljer. Det finns till exempel äventyrsboxar och boxar för mysig middag. Det fina är att det ingår en bok som ganska detaljerat beskriver de olika alternativen och mottagaren kan fritt välja bland alternativen i boken.

Min första tanke var att priserna antagligen skulle vara ett stort hinder för att ens tänka på att köpa en upplevelsebox i present till någon, men de visade sig faktiskt vara humana.

Kommentarer