Kränkthetens osjälviska vänner

Ibland vill man väl, men så tänker man fel. Det kan hända den bästa. När företag och organisationer slåss om folks uppmärksamhet blir det ibland fel. För det mesta är det lätt att avfärda. Man skakar på axlarna och går vidare. Avsändaren till den misslyckade kampanjen tar nya tag och kommer säkert igen.

Men som organisation som jobbar med så känsliga saker som mobbning så är det extra viktigt att hålla tungan rätt i mun. Alltså, #unselfie – varför då?

Jag gömmer mig här bakom ett svart skynke så att du inte ska kunna säga elaka saker om mitt utseende? Tills vidare kan du gömma ditt fula Facebooktryne här bakom vårt svarta profilbildssubstitut.

 

unselfie

Äsch, jag har inte så himla mycket att tillägga. Jag låter Christina förklara, för det gör hon så bra. Det enda som bör läggas till är det faktum att #unselfie var en kampanj från november för att samla in pengar till Filippinierna efter att tyfonen Haiyan härjat klart.

.

Kommentarer