Last Bounce – men inte verkade de så färdiga

The Last Bounce 24 april 2010
The Last Bounce 24 april 2010

Coolt! Vilken föreställning. Som vanligt skön blandning mellan humor och allvar, beat och trall. Ett flertal andra dansgrupper var också med. Dessutom fem rookies som rekryterats via en tävling i cyberspace.

Om jag inte var så trött just nu att jag somnar mellan meningarna så skulle jag passa på att berätta om några av mina favoritnummer. Som det med väggen och studsmattan (se bild ovan) och det där med kepsen och baletten och såklart innan finalen, den ofrånkomliga tributen till king of pop som såklart ledde in på flashmobspåret.

Den som ska se den här föreställningen gör bäst i att vänta med att titta på klippet nedan. Jag vill inte vara orsak till några förlorade överraskningsmoment. Men det här var liksom så himla fint!

The Last Bounce 24 april 2010

Jag har assvårt att se hur de ska kunna lägga av nu. Jag tycker nog att de verkar ha kreativitet och energi kvar för många fler shower och upptåg.

Biljetterna var sjuttioårspresent till mamma så vi avslutade med middag på Backstugan i Solna. Otroligt gott och trevligt. Riktigt kul för barnen också som kunde springa ut i trädgården och leka mellan rätterna.

Kommentarer