Låt fasaden krackelera

Söndagsmyser lika bra som jag lördagsmyste igår. Vi har asmycket tvätt att ta hand om. Det är vackert höstpromenadväder och det finns en massa grejer som man borde göra. Men får inte jag mina långa lugna helgmorgnar så går jag under. Jag pallade inte att läsa om de där jävla aktiva familjerna i DN och hur de får ihop sitt schema med aktiviteter och skit. Jag orkar inte känna mig som en dålig mamma som inte ser till att barnen – antingen de vill eller inte – har en miljon aktiviteter och lär sig det sociala spelet i någon lagsport trots att den äldste fyllt åtta och den yngste är sex.

Istället lägger jag mig i sängen igen efter frukost och läser.

Jag läser Mia Skäringers bok ”Dyngkåt och hur helig som helst”. Fick låna den av världsbästa Malin. Igen och igen och igen stöter jag på sådana där människor . oftast i bloggform, nu genom en bok (även om ju Mia Skäringer bloggar igen, som Avig Maria) som inspirerar mig så det knyter sig. Som får mig att inse att jag måste sluta ljuga. Jag är för fan 40 och kan fortfarande inte stå för vem jag är, för jag har fortfarande inte den blekaste aning.

Jag tänker låta mig inspireras den här gången. Mycket skit ska ut och den småtrevliga fasaden ska krackelera. På vinst och förlust.

Kommentarer

Kram Mona! Krackelera tror jag att vi alla behöver göra ibland. Och jag tror att alla också, till och från, g ö r det. Alla är bara inte lika modiga som du och berättar om det öppet…

Och apropå inspiration så är du en av dem, bland annat genom dina inlägg här, som inspirerar mig i min vardag. Just sayin’ 😉

Du vet verkligen att kommentera när man som bäst behöver det. Tack och tack det samma! Du inspirerar mig jättemycket, det hoppas jag du vet.

Modig eller dum är frågan. Det kanske är så att man bara borde kosta på sig att vara öppen om man är känd/står på toppen. Att visa dina svagheter öppet är väl sällan någon som gjort karriär på.

Well, well. Det som sker det sker.

Jag hoppas du vet att du är en stor inspiratör för mig.

Håller med dig. Jag tänker inte heller bli stressad av de där överaktiva familjerna. Jag och äldste sonen har precis bestämt oss för att vara turister i Stockholm idag och ta en långpromenad på Djurgården och sedan käka indiskt. Allt i lugn strosande takt.