Lättad smärta – lättare liv

Mitt bland elefantrövar och hundar som inte orkar mer fortsätter jag mitt arbete med att bli vän med min behållare – kroppen – igen.
Osteopaten gav mig hoppet tillbaka om att jag återigen ska kunna röra mig utan smärta. Därutöver känner jag mig redan piggare eftersom jag har mindre ont än förut och slipper ödsla en massa energi på det.

Ja, jag kommer älta detta ämne för det känns som om jag fått livet tillbaka. Det är ju inte lika jobbigt att röra sig som jag trott i sju års tid.

Klockan åtta ringer väckarklockan, då går jag ut på promenad. För en vecka sedan skulle jag ha ironiserat över att se fram emot en promenad, idag är det verklighet. Tänk om jag äntligen kan gå ner mina alldeles för många extrapannor jag lagt på mig under åren.

Frågan är bara om jag slutat samla vuxenpoäng och istället gått in på pensionärspoäng eftersom jag lyssnar på nerladdade program av sommar i P1 när jag går.

Kommentarer