LIA på Bergmanfestivalen DAG 1

Första riktiga praktikdagen på Bergmanfestivalen. Som ett Drömspel (Tack för den frasen – Maaalin).
Hela dagen gick åt till möte med Prime och kommunikationsplanen. Det är lätt att konstatera att det inte är superlätt att kommunicera the one and only festival till en allmänhet när man i vanliga fall är rätt nishad. Lägg också till att festivalen aldrig gjorts innan och att det finns mycket politik att ta hänsyn till.
Roligt är det i alla fall och ju mer jag lär mig om eventen som kommer att äga rum desto nyfiknare blir jag.

Dessutom måste jag kolla med CSN om de har Östermalmstillägg. Det var lite off budget att lägga 125 kronor på lunchen så det får bli matlåda framöver…

Kommentarer

Det ska jag verkligen försöka göra, särskilt när jag blir ombedd.
Tack för det Marisol.

Lycka till och upplys gärna oss som är intresserade av festivalen!! gärna småtips och saker man annars inte ser i pressen..