Lite ljus!

Det här blir bara en snabb rapport om nuläget. Dagen har resulterat i ett stort adjö till min nuvarande/gamla arbetsplats. Tack för 4,5 år av fantastiska och mindre fantastiska dagar där jag lärt mig massor. Ibland undrar man om det är lärarna eller eleverna som lär sig mest i skolan.

Det som känns viktigare för mig är att dagen resulterat i 3 obesvarade telefonsvararmeddelanden inlästa på medieinstitutets telefonsvarare. I morgon blir det sex meddelanden. Överväger personlig förföljelse av intagningspersonerna men har blivit avrådd.

Jag vill få väldigt svart på vitt varför jag hamnade på reserv. Jag vill också veta vilken reservplats jag har och de ska veta att jag inte nöjer mig med den. De får säga vad de vill men jag ska jobba med information. Det är min stora övertygelse. Jag får väl lära mig det jag behöver själv eller på någon arbetsplats där jag får jobba mig till det genom att visa min stora förträfflighet.
Bäst av allt är att jag deppade i några timmar igår, sen vände det. Tack hoken! Tack till mig att mitt gamla sätt att ta motgångar faktiskt är bortjobbat. I WILL NOT GO THERE!

Puss och kram till alla i omgivningen som stöttar.

Kommentarer

Stå på dig! Det kommer att ordna sig, innerst inne vet du det. Jag vet att det är så i allafall, att det blir som det är tänkt att bli menar jag. Klart du ska jobba med information, det är ju superkul!!!