Livet och sammanhangen del 2 – #blogg100

Det blev inget inlägg igår. Jag krashade i soffan och vaknade 02.30 helt borta i kolan. Övervägde faktiskt att blogga då. Men det säger mer om hur borta i kolan jag var än hur stor lust jag hade att skriva något då.

Så kan det gå. Serien bruten, men jag ger inte upp. #blogg100 it is.

Förra helgen skrev jag något om att det ibland känns som om livet går ut på att köpa saker. Den här helgen känns det som om livet går ut på att städa. Och stöka ner. Och städa. Alternativt att tvätta, smutsa ner, tvätta.

Kan det vara så att jag lever så mycket i nuet att jag tappat förmågan att se bortom det som händer idag? Jag hoppas det. Så att livet känns mer meningsfullt i morgon igen.

Det här inlägget är nummer 16 i serien #Blogg100 – en utmaning att skriva en bloggpost om dagen i 100 dagar.

Kommentarer