Ljuset i tunneln – hej på dig!

Vi har kommit ut på andra sidan nu. En dryg månad i självförvållat rensnings- och renoveringskaos har fått mig att åter minnas skälet till att jag/vi drar på renoveringsplaner länge och väl.

Under perioden har vi också hunnit med skansen, vernissage på Eriksdalsskolan, gårdsfest på Granbackaskolan, utvecklingssamtal, två föräldramöten, avslutningsshow på Solna kulturskola, rookieföreställning på improvisationsteatern, picknickar, middagar, 3 födelsedagskalas, och ja visst ja, en liten arbetstopp på jobbet inklusive rumsflytt där också.

Enda sättet att få det här att fungera har varit att ta det lugnt. Inte stressa över att vi inte kommit framåt i veckorna, jobba på så mycket vi orkat och hunnit på helgerna. Det gör ju ingenting om det tar lite längre tid, även om vi nu är grymt nöjda med att kunna hitta saker igen, och det utan att behöva gräva sig ner dammtäckta högar och lådor.

Nu när jag gör come back är det bara typ 7 dagar kvar i #blogg100-utmaningen. Vi får se om jag anstränger mig för att vara med i slutspurten trots att jag redan hoppat av. Jag gör’t om jag känner för’t.

Puss och kram! Bjuder på några bildminnen från de tre senaste veckorna.

Starstruck - kulturskolans stjärnor redo för show
Starstruck – kulturskolans stjärnor redo för show
"Huset" - vernissageinslag Eriksdalsskolan
”Huset” – vernissageinslag Eriksdalsskolan
Vikingatiden - Eriksdalsskolan
Vikingatiden – Eriksdalsskolan
Lingontroll
Lingontroll
Nytt rum på Kaptensgatan 6
Nytt rum på Kaptensgatan 6
Happy kids på Bergbanan mot Skansen från Hasselbacksporten
Happy kids på Bergbanan mot Skansen från Hasselbacksporten
Picknick Kärsön
Picknick Kärsön

 

Kommentarer