MACBook på önskelistan

Det är så lustigt hur undantryckta intressen kan komma att förvåna både mig själv och min omgivning. Nu för tiden tillbringar jag cirka 60% av dygnet framför en datorskärm. Jag trivs visserligen hyfsat bra med min HP som jag lånat av skolan. Den har sköna tangenter och en bra skärm men tyvärr räcker inte prestandan på den här modellen (Compaq 6715s) riktigt till för att jobba med grafik eller över huvudtaget ha många applikationer öppna samtidigt utan att bli långsam och seg.

Jag trodde aldrig jag skulle kunna bli så nördig att jag skulle stå i en datoraffär och dregla, men det gör jag nu. När jag går in och känner på MacBook och MacBookPro så får jag den där MÅÅÅÅSTE HAAAA-känslan.

Alla jag känner som har en är överväldigande nöjda. De kraschar aldrig, de är fina att se på, är sköna att röra och framförallt så är de lättarbetade och användarvänliga.Min lista till jultomten i år:

  1. En st. Apple MacBook (Gärna Apple MacBookPRO för jag har varit väldigt snäll i år)
  2. En st iPhone
  3. Trådlöst surfabbonemang

Alla goda ting är tre.

Kommentarer

Du kan få snegla på min Pro i klassrummet som jag får imorgon…(evil selfish materialistic laugh) muahahahahaha