Målarna känner ingen längtan – men det gör jag

Nyss hemkommen från en helt fantastisk föreställning. Vi hade massor av energi allihopa och gav allt till en publik som gav lika mycket tillbaka. Vi fick otroligt varma applåder och vi bara älskade publiken. Helt oslagbar känsla och ett jättehärligt avslut på föreställningen ”Målarna känner ingen längtan” av Dario Fo.

Där kommer den andra delen av det hela in, vad tråkigt att det var den sista föreställningen. Det brukar ju vara så att jag längtar till sommaren. Nu längtar jag helt plötsligt till i höst när vi ska börja spela något nytt.

Det enda vi vet om hösten är att det ska bli något stort. Det ska vara många människor och barn med i föreställningen. Vad får vi inte veta, men det låter kul så jag hoppas det blir det. Jag återkommer när jag vet mer.

Kommentarer