Mer Augmented Reality

Eftersom jag har allvarliga problem med min kommentarsfunktion (Disqus vill inte prata med min blogg…) postar jag den här kommentaren som ett eget inlägg. Den kommer från Michaela Schmied som bloggar om marknadsföring och Augmented Reality på Sweet AR

”Jag ville bra göra ett litet tillägg om att IKEA i Nederländerna redan insett nyttan med Augmented Reality, och att de lanserat en mobilapp för detta tidigare i vår.

Värt att sägas är också att AR inte bara kan utnyttjas i mobiltelefoner, utan även på dator, i butik, som event eller på mässor etc etc…

Läs gärna mer om IKEAs app på min blogg om Augmented Reality på: http://sweetar.com/blogg/?p=281”

Augmented Reality börjar mer och mer likna något vi bör ta hänsyn till inom ramarna för Dramaten&. SweetAR finns såklart också på Twitter.

Kommentarer