Mer om det senare…

Brit Stakston, Mats Rönne, Fredrik Strömberg, Karin Zingmark, Malin Ströman och Micke Kazarnovic om mätning bortom pressklippen på Precis seminarium

Spärren jag råkade ut för igår kväll satte igång en insiktsprocess. Jäklar i gatan vad bra det är att tvinga sig till att skriva. Jag hoppas kunna återkomma till det för det är rätt intressant att jag, tack vare att det fanns ett hinder i vägen för att jag skulle kunna producera ett inlägg igår, tog ett initiativ till att komma ett steg närmare att ta mig förbi hindret.

Så började min dag. Sen förärades jag ytterligare en produktiv dag på Bloggbyrån. Jocke pysslade med en plugin till alla oss wordpress-blogg100-bloggare, en trevlig liten grej som gör att man slipper skriva en egen fottext till varje blogginlägg som berättar vilket #blogg100-inlägg i ordningen det är.

Jobbdagen avslutade jag på Precis seminarium om mätning av PR i ditiala medier. Både köpta och icke köpta medier. Om det tänker jag (eller Jennifer som också var med), återkomma till på Bloggbyråns blogg. Känner du så här att ååååh, det skulle jag ha velat gå på, och inte vill vänta på våra reflektioner så kan du lyckligtvis få direkttillgång till allt som sas, seminariet blev som tur är buggat.

Brit Stakston, Mats Rönne, Fredrik Strömberg, Karin Zingmark, Malin Ströman och Micke Kazarnovic om mätning bortom pressklippen på Precis seminarium
Brit Stakston, Mats Rönne, Fredrik Strömberg, Karin Zingmark, Malin Ströman och Micke Kazarnovic om mätning bortom pressklippen på Precis seminarium

Därifrån var det bara att dra direkt till improvisationskursen på Stockholms Improvisationsteater. Mer om det kommer jag säkert få anledning att skriva också.

För eftersom jag var ashungrig när jag kom hem och det kom ett helt sportlov och lite till mellan oss (alltså mig och John) och House of cards så orkar jag liksom inte utveckla något.

Hej då kära dagbok.

Kommentarer