Mer stålar till gamlingen, kaos i Katrineholm och min webbförmiddag

Tjänstepension

Titta! ”Och här gick jag och oroade mig för att inte stålarna kommer att räcka”. Nä, jag får ta och byta stil. Ska nog bli lite mer som Alexander Bard. No worries, bara göra det som är kul och känns smart, så kommer det ordna sig.

I övrigt vill jag påa dagens viktigaste roligaste nyhet från Katrineholm. Kollegan Jennifer gör en journalistisk djupdykning i kaoset som uppstod när en långtradare plötsligt blockerar den enkelriktade Fredsgatan. Bara det faktum att Katrineholmskuriren kallar sin videokanal för KK-TV.

kallehobbeskratt

Och apropå lokala nyheter. Jag var på webbdagarna idag och har bloggat om just hur det lokala är superrelevant även i ett globalt perspektiv. Här skriver jag lite mer om det.

 

Kommentarer