Mot nästa stora grej

Några ord från telefonen, nerbäddad för att göra det jag borde ha gjort för länge sedan: sova. Det var nära att jag bommade dagens inlägg efter sen-kväll-jobb och tvätthögar. Inte för att det skulle ha varit något sensationellt om jag hade missat ett inlägg, det har ju hänt förut så att säga.

Ikväll känns det dock mer angeläget att fortsätta läsa om förväntningssamhället i Nextopia av Mathias Dahlén. Det finns något i bokens tankebanor som jag misstänker kan appliceras. Inte bara på jobbrelaterade saker, utan faktiskt på livet självt. Jag vet inte än, men jag tror det har att göra med den där känslan av att alltid vara på fel ställe, ha prioriterat fel, och att aldrig ha tillräckligt bra koll.

Man är aldrig bättre än sin nästa stora grej

, skriver Mathias. Hajpen är grejen. Japp. Kommer du ihåg mitt inlägg
om målsättningar? Där har vi kanske nåt.

Inga värderingar här. Men det blir lätt att förlora sig i Nextopia om man inte har någon grej på gång.

#68

Kommentarer