Musikklasser, fåtöljer och (-50)

Hela familjen packade sig iväg till Adolf Fredriks skola idag. De hade öppet hus och visade upp skolan vilket vi och väldigt många andra tyckte var intressant. Tanken var väl att se om det skulle kunna vara en skola som passar stora F.
I det mycket väl strukturerade schemat för dagen lyckades vi klämma in både information från mycket engagerad och stolt rekor samt musiklärare, musiklektion och ”vanlig” lektion.
På musiklektionen fick vi se trettio små ljus sitta i halvcirkel runt pianospelande fröken värma upp, sjunga stämmor, sjunga i kanon och dessutom fick vi sjunga själva. Och vem kunde inte stoppa tårvätskan från att fylla ögonen till bristningsgränsen när de vackra barnrösterna övade fyrstämmig luciasång? Pinsamma, pinsamma jag. Det var jag! Allt detta medan stora F som vi tagit oss dit för, jämförde lektionen med ett dödsstraff. Vi får se om han vill söka.

Direkt efter åkte vi och hämtade mamma för att åka till Stalands. Där skulle en fåtölj provsittas. Resultatet blev ett snabbt beslut om köp av en jätteskön Consul som vi kommer att kriga om när vi hälsar på i framtiden.

Väl hemma har jag mest stirrat på min iPhone som blivit begåvad med nytt operativsystem, men ingen säkerhetskopia. Det tar mer tid än man tror att synka, flytta om och logga in överallt. Men nu är det gjort och jag tackar för att jag synkar kontakter och kalender med Google. Även om iCloud verkar kunna allt som Google kan i fråga om trådlös synk kommer jag ändå fortsätta med Google, mest för att jag har allt samlat där redan. Varför det inte blev någon säkerhetskopia? Tja, svaret på det är ungefär (-50).

Kommentarer