Någon som har lust att tycka lite synd om mig så jag blir fortare frisk?

Och istället för att jobba första dagen på Dramaten… mina vänner… jag ger er –

MAGSJUKA!

…det känns ju riktigt vettigt att börja så.

Kallsvettningarna och febern har börjat avta så det finns ljus i tunneln. Barnen hemma i karantän efter en incident natten till söndag. Gör mitt bästa för att hålla saker rullande men kommer med säkerhet att krascha så fort hjälpen kommer hem.

Kommentarer

Tycker synd om och skickar lite virtuell Resorb…

På min förra LIA var jag borta hela första veckan i Borrelia. Det var också kul. Not.

Lycka till på LIA’n sen. Själv ska jag ut nästa vecka.

/Anita, i pedagogiktvåan på Medieinstitutet

Stackars, stackars stackars!!!!! JAG tycker alltid synd om magsjuka hjältar.

Kram får du efteråt 😉