Nominera kulturbloggar till Stora Kulturbloggpriset

kulturbloggpriset 2009

Jag har nominerat tre bloggar till Stora Kulturbloggpriset. Det är jättelätt – skriv ditt förslag i kommentarsfältet på kulturbloggens inlägg om saken, eller maila: kulturbloggen [@] gmail punkt com.

  • Pulppuppets.se, dockteater för vuxna – experimenterar med samskrivande och delar med sig av fram- och motgångar på bloggen (tidigare Kungligt Dramatiska Dockteatern). Jag har bloggat om dem förr.
  • Jag nominerar också nummer.se för att de håller oss väl uppdaterade om det mesta som händer i teatervärlden (om de räknas som blogg).
  • I kategorin övrigt har jag nominerat kulturekonomi.se för att de lyfter fram kulturen ur ett samhällsekonomiskt perspektiv.

Egentligen vill jag nominera Kulturbloggen själv eftersom det är den överlägset bästa bloggen som täcker upp politik, musik, film, teater och till och med fotboll. De täcker långt ifrån allt, det blir lite av varje, men mångfalden har också ett värde. Men eftersom det är Kulturbloggen i samarbete med Bloggtidningen och Thord Daniel Hedengren så känns det inte riktigt rumsrent att nominera dem.

Nästa år hoppas jag att Dramatenbloggen blivit en jätte bland kulturbloggarna.

Kommentarer