Nytt, nytt, nytt

Hjärnan är slut efter alla intryck på nya jobbet.

Försöker få grepp om organisationen och konstaterar med värne att det finns ett enormt engagemang i den här föreningen och enormt många bollar att springa på.

Rent konkret ligger just nu på mitt bord att träffa och lära känna folk, att lära mig sajtstrukturen och systemet för utskick samt att sätta rutiner och strategi för valbevakningen.

Vid sidan av sätts nya rutiner för mat och motion. Det fungerade alltså inte att bara strunta i saker. Och uppenbarligen räcker promenader inte till. Så numera är jag alltså sockerfri. Jag får tänka att jag inte tål socker helt enkelt. Jag är ju faktiskt på sätt och vis allergisk. Och så har jag dammat av Cykeln.

En timmes cykling om dagen ska väl ge någon form av resultat. Tack vare Johns syster och mamma har jag hittat ett danscentet som har lunchdtopinträning dagligen till ett bra pris. Tjohooo! Det är ju precis så vi vill ha det. Nu var det ju påskatängt när jag kom dit igår för att träna första gången, men på måndag så.

Ja men kolla va? Det ska mig bli ordning på den här tjejen också såsmåningom. Dessutom köpte jag en superfin och dyr riktig tekopp med hjärta på.

Jag tar kort på den i morgon och länkar till den fantastiska keramikaffären på Östgötagatan där jag köpte den av en supergullig tjej som dessutom hade gjort koppen själv. Jaa, alldeles själv. Men jag fick slå in den själv för hon skulle på sin första date på 20 år så hon hade målat naglarna.

Alltså: nytt jobb, nya cykelvanor, nya kostvanor, ny tekopp och nya tevanor. Känns bra. Och snart är det vår.

Kommentarer