OJ OJ OJ

Mycket, mycket stolt och trött. Det är jag nu. Efter tre veckors arbete dygnet runt för att hinna färdigt med terminsprojektet som igår visades upp på Medieinstitutets branschdag.

Jag missade ett litet barns treårsdag, det är en tråkig historia, men den här gången fick karriären komma före.

Medieinstitutets branschdag blev väldigt lyckad. Hela skolan hade av elevrådets kreativa slit förvandlats till en salong och elevutställningen var fantastisk. Det är imponerande att alla har kommit så långt på en termin. Idag kan jag också blicka bakåt i tiden och inse att jag har lärt mig massor. Så här några veckor efter jul känner jag mig klar med termin ett och på slutresultatet förstår jag att utbildningen är mycket bra och den passar in på arbetsmarknadens behov.

Min grupp har tänkt fortsätta jobba med vårt projekt så att vår hemsida, www.teaterqlan.se ska fungera. Huvudsyftet med sidan är att förenkla för alla som har med barn att göra när de ska gå på teater. Vi samlar all barnteater i Stockholm, teatergrupper, föreställningar, hur man bokar, var de spelar, när de spelar.

Om fler går på teater blir också våra teatrar mer besökta. Det har ju visat sig att teatrarna i Stockholm tappar besökare, inte bra. Eftersom vår yngsta generation är fullmatade med film så är teater en helt fantastisk upplevelse för dem. Mer teater åt våra barn.

Gå in själva och titta. Ha i tankarna att det är en demo (alltså är inte allt färdigt) men huvudfunktionerna finns där. Kom gärna med synpunkter, ris och ros som får oss att växa.

Kommentarer

Du, anonym, maila mig till mona.wallin@medieinstitutet.se
Tills dess, nej, jag går kommunikation nya medier, vill inte skryta med att jag vet så mycket om marknadsstrategi och försäljning direkt men är den som min utbildning så läser du ett antal ämnen samtidigt men inte så att det blir stressigt. Visst är det intensivt, men inte stressigt.

heej…tack för ditt svar :)!

jodå…im back, hehe. Det låter jätte bra! men du går inte marknadsstrategi och försäljning…eller? Eller du kanske t.o.m vet något om utbildningen. För övrigt tycker du att utbildningarna på MI är väldigt intensvia och stressiga..hur många kurser läser man ex på samma gång? tack igen 🙂

Medieinstitutet är jättebra. Det går fort framåt och det är mycket ansvar som ligger på oss elever själva, alltså en jättebra förberedelse för yrkeslivet. Det är en kreativ och öppen atmosfär på skolan. Lärare och föreläsare inger i de allra flesta fall stort förtroende och är aktiva i branschen. Rekommenderar MI varmt! Kul att du frågar och hoppas du läser svaret, det betyder också att du kommit tillbaka till min blogg. 🙂

HEJ!

läste att du pluggar på medieinstitutet…har själv tänkt börja plugga där men är lite nyfiken på vad studenterna tycker om skolan?

Vilken fin sida!! Och en bra idé, kultur för barn!
Jag kommer gärna med synpunkter under sidans utveckling. Mona, du är en riktig stjärna! Vilken härlig utveckling du går igenom, lyckliga människa, heja!(många utropstecken blir det…)