Om du undrar vad jag har gjort idag så…

Jobba halvtid har ju sina fördelar. Idag har jag åstadkommit massor, allt är i och för sig inte helt orelaterat till jobb, men nu när jobbet går ut på att göra sådant jag ändå gör på min fritid är det lite svårt att skilja saker och ting från varandra.

  • Min iPhone har berikats med en Spotify-applikation. Ytterligare ett argument för att köpa iPhone. Spotify har också skaffat sig argument för att man ska skaffa premiumkonto eftersom det krävs för att applikationen ska fungera. Smart och vettigt!
  • Jag har läst på och funderat lite över hur mina yrkesmässiga insatser ska kunna utvärderas och mätas. Hittade en tänkvärd postning som gav lite uppslag och förebyggande botemedel mot missar.
  • Jag har röstat på Bergmanfestivalens så att vi vinner Svenska Designpriset. Gå in och rösta du med. Du kommer att vilja rösta på Bergman. Jag lovar!
  • Jag har ringt a-kassan, försäkringskassan, arbetsförmedlingen och lärarförbundet. Ja j… Orkar inte ens prata mer om dessa instanser. Men det var roligt att ringa AF för en gångs skull. Han som svarade hette Göran Persson och skrattade rungande när jag sa att det ju hade varit mycket roligare om jag hade hetat Mona Sahlin…
  • Jag har kollat upp några kameror som kan vara intressanta att köpa in för jobbets räkning. Kanske en alldeles ny variant från Samsung, hoppas på att Johanna på Lilla Gumman får testa den först. Hon blev i alla fall lika nyfiken som jag när jag frågade om hon visste något om den. Annars är hon nöjd med sin Coolpix.
  • Jag har lyssnat på radio och hann få med mig Jan Guillou på Brunchrapporten. Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om honom. Kanske hatar att älska är det närmaste jag kommer.
    Han väckte i alla fall liv i mina funderingar om och ovilja att dela upp saker och ting i fint och populärt. Jag vägrar fatta varför det är viktigt och för vem man gör det. Jag tycker att det bara är någon sorts osäkerhet hos individer som har som enda identitet att skilja sig från mängden genom att höja sig själv och trycka ner andra. Dåligt tycker jag.
  • Vad mer… jo Hesa Fredrik har talat och det betyder väl att det är dags att hämta barn + kompisar på skola och dagis.

Vi avslutar med ett litet ihopklipp av amandavardets videoblogginlägg. Hennes egna klipp har redan setts av en halv miljon personer så hon behöver inga fler visningar.

Ja, men det var väl det dårå. MMM. Men vi hörs!

Kommentarer