Omega-3, dålig försäljningsteknik

Köp eller dö

Två unga försäljare undrade om jag hade fått någon burk med omega-3kapslar. Det hade jag inte, så jag följde med och grabbade tag i en. ”Det var ju schyst”, tänkte jag. Det var en stor burk, generöst!
En av tjejerna började fladdra med papper. ”AHA”, tänkte jag, ”jag måste skriva på något avtal”.
Tjejen med papprena satte igång att rabbla upp alla fantastiska egenskaper som tillskrevs tabletterna.
I en enda mening sa hon sen; ”Det kostar 396 kr och varför det är så billigt är för att företaget firar 10 år det är därför det är så billigt”.
”Det är därför det är så billigt”, sa hon två gånger i en och samma mening, ungefär som jag upprepar mig här… Ursäkta mig, men är det någon som tycker att det är billigt? 400 kronor för något jag får i mig genom maten.

Upplysning om var du hittar riktig omega-3

”Nej tack”, sa jag.
Då vaknade den andra tjejen. Hon hade suttit försjunken i några andra papper under tiden.
”Varför då?” undrade hon. Hon lät som om hon blev arg på mig.
Jag ryggade tillbaka. Jag tänkte, jag skulle ha sagt:
”Det ska du skita i”, men istället sa jag;

”Därför att jag äter jättemycket fisk”.

”Fisk innehåller en massa (mummel mummel mummel).” Jag antar att hon rabblade upp kemikalier som hon lärt sig utantill.
Sen gick jag därifrån.

Kommentarer