Pappersförbrukning, julkalender och slut på tidsjakt

I torsdags listade Jack Werner 10 julkalendrar som han tycker är de bästa. Jag gillar dock Svt:s mest, den för vuxna alltså. 40 sekunder med animerade seriefavoriter varje dag, lovely. Här är dagens avsnitt.

Rim och reson

Idag, missar jag en femte arbetsdag pga den riktiga käftsmäll i form av influensa som besatte min kropp ca förra helgen. Pappersförbrukningen är dock nere på en halv toarulle om dagen jämfört med tidigare en hel. Kunde också titta på TV och faktiskt förstå vad de sa, så idag har jag lärt mig av Oprah och hennes gäst Goldie Hawn att man blir lyckligare av att ta låsa in sig i ensamhet och andas en minut om dagen. Kan ju vara värt ett försök.

Är det något gott den här sjukdomstiden medfört så är det just insikten av att jag. måste. sluta. stressa upp mig. Jag har insett att jag inte är ett offer för omständigheterna. Jag måste ta kontroll över situationen själv och helt enkelt låta saker vänta. I mitt jobb blinkar och plingar det hela tiden och eftersom jag är en sån där person som har svårt att skjuta upp saker så agerar jag till slut som en person med typ alla bokstavskombinationer there is… But NO more!

Regel: Fokusera på en sak i taget! Ta den där minuten så fort det börjar kännas omöjligt.

Tack till mig själv för att jag gör det framöver.

Kommentarer