Personligt, personligt, personligt

För att få fram sitt budskap i de sociala medierna måste man vara modig. Det viktigaste av allt är att vara ärlig, vända sig till rätt personer och vara tydlig med vad man vill.

Som sagt, det krävs lite mod. Men det är ju lättare att vara modig när det enda som krävs är att man är sig själv. Detta ska jag aldrig mer glömma.

Annika Lidnes föreläsning igår satte återigen några pusselbitar på plats. Detta ovanstående är det absolut viktigaste jag tog fasta på. Vidare handlar det om att göra sig synlig och att se bra ut på nätet.

Att se bra ut behöver nödvändigtvis inte handla om design, utan återigen – att man är ärlig, öppen, delar med sig av sitt material i olika medieformer och underlättar för folk att hitta och sprida information.

Hur blir man då hittad? Jo, genom att finnas i olika kanaler, ha många inlänkar, sökoptimerad sajt, och framför allt genom att skicka riktade personliga meddelanden till folk som är intresserade av det man har att säga och som kommer att föra det vidare.

Idag har jag praktiserat detta för Teaterpiraternas räkning och resultatet hoppas jag att ni kommer att se så småningom, någonstans i bloggosfären.

Kommentarer