Planer och dyra prylar som nästan fungerar

Ja, men nu är vi väl igång? Har i alla fall promenerat en gång. Har två promenader inbokade nästa vecka och sitter här och smygtittar på SATS träningsprogram. Jag tänker att jag skulle lunchträna där två gånger i veckan eller så. Jag jobbar ju ändå bara halvtid, så då borde man ju faktiskt utnyttja dagarna till sådana här hälsofrämjande aktiviteter.

Ja, då uppstår förstås nya dilemman ui huvudet på alla som vill göra svårt för sig. Det ena är att jag gjort det förr. Alltså betalat månadsavgift efter månadsavgift på träningscenter utan att utnyttja det en endaste gång. Jag vill inte vara med om det igen. Det andra är att då måste jag gå på SATS i Stureplan och jag vet inte om jag ens får komma in där. Med tanke på… Ja bläddra några inlägg ner så förstår du…

Hm, men å andra sidan stod det någonstans att de har månadsabbomemang. Det är ju flexibelt och bra om det är så att min arbetssituation kanske ändras eller så.  Alltså det vore så ultimat att inte behöva använda den tid jag annars skulle ha till familjen eller vännerna.Jag är bara lite skraj för vad det kan tänkas kosta.

Ja där har du dagens Mona-tänker-högt-övning. Nu är den klar. Och om det är väldigt många stavfel så beror det på att bokstäverna är väldigt suddiga och grumliga. Jag ser inte riktigt vad jag själv skriver nu när ögoninflammationen gjort en liten comeback. Det blir en osminkad vecka för mig. När allt är över ska jag börja använda mitt nya ansvarsfulla smink från The Body Shop.

Jo jag lade ju närmare 800 spänn på ett headset idag också. Eftersom det inte finns något att hitta för iPhone (???) så blev det ett Jabra BT 3030 trots att volymknappen fungerar sådär och att det inte går att byta spår på iPoden.

Kommentarer

Det värsta är väl kombon skinny och jävligt vältränade ass hoes… Aja, samlar mod och kraft, kanske måste ta några promenader först så jag får valuta för stålarna.

Klart du får komma in där! Gymmen är till för alla, strunta i alla skinny ass hoes n´dudes! 😉

Det värsta är väl kombon skinny och jävligt vältränade ass hoes… Aja, samlar mod och kraft, kanske måste ta några promenader först så jag får valuta för stålarna.