Prat och mat på långa fat

Vi träffades klockan ett på Drottninggatan. Precis lagom i tid för att hinna se både en rockringsartist, en Michael Jackson-dansare och SMR som tågade målmedvetet genom staden. Idel härlig stämning.

Eftersom planen var shopping stegade vi in i diverse affärer på Drottninggatan tills vi kom på att det vore fint med något för magen. Det var då vi tog oss till Centralbadets mysiga uteservering och gjorde uteserveringspremiär. Nästan.

Vi började prata. Och sen blev det ingen mer shopping, för vi fortsatte prata tills det var dags att möta upp deras bror på Råkultur.

Jaqueline, Emma, Mona
Jaqueline, Emma, Mona

Och där fortsatte vi att prata. Och äta. Riktigt god sushi.

Christian och Jaqueline
Christian och Jaqueline och rå kultur på långt fat

Riktigt mysig dag med tre av brorsans fina barn. Känner att jag har lite tur som är faster till de här personerna, och till och med gudmor till den ena. Och det är precis det här som jag har förstått är viktigt.

Att vilja göra såna här saker, men inte göra det på grund av tidsbrist, orkbrist eller slapphet är att vara ignorant. Och det får nog bli dagens input till min ständigt pågående utveckling mot att ”vara sann mot mig själv”: Man får inte vara ignorant mot sin egen vilja.

 

Kommentarer