Propp i systemet

Helt seriöst…

Det här är försök nummer tre.

Jag vill skriva något smart och inspirerande, men fastnar i min egen geggamoja. Försöker vända på steken och göra geggan till begripliga handfasta levnadsråd. Fastnar i smeten.

Det här går ju inte. Jag har för mycket unfinished business för att fixa det här med en personlig blogg. Vet inte vad jag ska säga. Det jag vill säga är för utelämnande för mig eller andra.

Bara genom att skriva det lämnar ju alla i någon sorts limbo. Vaddå? Har jag gjort något? undrar du nu. Men nej. Du har inte gjort något. Jag tror mig kunna garantera att de personer det här gäller inte läser den här bloggen.

Men. Vi kan väl säga så här mycket: det sitter en propp i avloppet och skiten svämmar snart över.

Total blockering.

Jag MÅSTE göra vad jag kan för att lösa det. Det här var ju helt intressant det också. Går ju inte heller att publicera. Men jag kommer inte vidare om jag inte bara får knysta något litet om det här, så nu har jag gjort det och ska försöka gå vidare härifrån.

Nymphalis_io_Luc_Viatour

Kommentarer

Jag känner exakt likadant! Får hålla mig i hårt koppel för att inte gå ner i nån jäkla sörja. Istället blir det korta inlägg, och det bör handla om något intressant för andra. Försöker jag säga åt mg själv i alla fall. Kram på dig och kämpa hårt!