Ramlade över den ultimata LIAn

Nu är det klart var jag ska göra min nästa – och sista – LIA. Det ska bli oerhört roligt att gå till Dramaten varje dag och jobba med deras digitala kommunikation för den internationella Bergmanfestivalen.

Det bästa av allt är att Dramaten är på väg att öppna sig genom att börja blogga – idag. Det är den nya chefen Marie-Louise Ekman som är först ut och hon kommer att efterföljas av skådespelare och andra som jobbar i huset.

Bergmanfestivalen som jag kommer att jobba med bloggar också, de vill nå ut via nya kanaler som Twitter, Facebook, Youtube med mera och det är där jag kommer in i bilden.

Så nu ska jag sätt mig in i allt om Bergman, allt om teatergrupperna som gästspelar, allt om Dramatens och andra teatrars kommunikation och välja de rätta kanalerna för den här festivalen. Håll ögonen öppna, kom gärna med tips om var ni tror/vet att teater-, film- och konstintresserade befinner sig på nätet.

Tack till Carin som jag satt brevid på Social Media Club lunch som förmedlade kontakten. Ibland vet man inte vad det är man söker förrän man ramlar över det.

Kommentarer

Fantastiskt kul, grattis!! Spanade faktiskt in Dramatenbloggen dag. Kul att de öppnar upp ”bakom draperierna” (även om de gått lite väääl overboard med bilderna…).

Ses på onsdag! /pussokram