Rolig post

Rolig post hör inte till sånt man får varje dag direkt. Idag blev det däremot par, eller triss kan man säga, i just rolig post. Ett paket hade kommit minsann. Det innehöll en bok som jag ser fram emot att få sätta tänderna (????) i. En bok som handlar om brev till radionämnden – arga sådana. Den heter Nu har det banne mig gått för långt och har skrivits av Mattias Boström aka @piratforlaget tillsammans med Martin Kristenson och Fredrik af Trampe.

Nu har det banne mig gått för långt
Nu har det banne mig gått för långt

Efter en diskussion på Facebook för en tid sedan råkar jag veta att den innehåller arga toner riktade mot Drutten och Jena. Det avsnittet ska jag läsa med ett leende, tydligen är det någon som fått för sig att det skulle vara könsdiskriminerande. Några veckor senare frågade Mattias om det var någon som ville förläsa boken och skriva några rader om den på bloggen. Så klart att jag vill. Stay tuned för recension då med andra ord.

Håhå jaja.

Det andra roliga som kom var kuvertet som jag förväntas lägga min gamla mobiltelefon i så att den kan återanvändas av envirofone.se. Ett steg närmare vetskapen om den fungerar, den där tjänsten som verkar lite för bra för att vara sann.

Envirofone
Envirofone

Det tredje roliga som kom var tidningen Hälsa som vi får en gång i månaden sedan i julas eftersom J fick en prenumeration på den i julklapp från sitt jobb. Fast jag tror inte att han riktigt hör till tidningen Hälsas målgrupp. Det skulle nog de kunna bekräfta med tanke på att en Tena-binda följde med den här månadens försändelse. Att J inte förlikar sig riktigt med sin julklapp är också tydligt då han automatiskt lade tidningen i min hög av post. Precis som om jag automatiskt tycker att tidningen Hälsa är just vad jag uppskattar mest här i världen???

Kommentarer