Rör inte mitt fredagsgodis

Sedan jag satte igång med min Itrim-kur för snart två år sedan har jag kämpat hårt för att få nya hälsosamma vanor att sätta sig, och gamla dåliga att vara just… gamla.

Beroende på när du frågar kommer jag svara lite olika. Jag har haft perioder om både två och tre veckor när jag levt precis som jag gjorde när vågen tickade som en sekundvisare uppåt. Men i övrigt måste jag ändå säga att det går spikrakt åt rätt håll. Jag fattar, förstår och begriper lite mer om vad som är vad för varje dag.

Men det finns en vana som jag inte ens har lust att skippa. Hur dålig den är. Hur mycket folk än hånskrattar åt den. Hur trött och illamående jag än blir. Kalla den vad du vill (många kallar det fredagsmys), fick jag inte sockerkicka igång helgen skulle jag nog aldrig ha fixat alla andra förbättringar.

FREDAGSMYS
Rör inte mitt fredagsgodis!

Kommentarer