Sa jag att de kan simma också?

Vi är på plats, det är underbart och fint. Idag har jag badat. Det är viktigt att ta ledigt också, det har varit ett intensivt år så här långt.

Ett tiotal kartonger kvar. Behöver ett datorbord och någon hylla för att kunna komma vidare. Men det blir grymt. När jag vaknade astidigt i morse och inte kunde somna om gick jag ut på promenad. Det var varmt och skönt och glädjande att det gick att gå ganska länge i skog. Promenaden blev väldigt kort på grund av väldigt naturliga orsaker, men nästan hela 20-minuterssvängen gick jag på stigar och i skogen, och lite på asfalterad gångväg.

Balkongen är stor.

Det ska bli kul att börja titta lite mer på detaljerna och finlira med ett bättre balkongbord, tavlor, solhärna på balkongen, växter, pysselbord, nytt matbord, mattor, belysning, sideboards och sånt.

Garderobsföredelningen är under all kritik. Det finns fem helväggsgarderober. Alla är i Stora Fs rum. Dåligt. Det är inte ultimat att ha linneskåpet i hans rum. Lilla L har också sina kläder där. Inte heller ultimat. Alls. Och hennes rum är pyttelitet och har inte plats för någon garderob som det är. Kanske får vi hjälp att tänka ut något smart som löser den frågan.

Sa jag förresten att både Stora F och Lilla L lärde sig simma häromdan?  Båda två, samma dag. Coolt!

Kommentarer