Sista gången i den här lägenheten

Idag gör vi en väldig massa saker för sista gången. Men alla slutar på ”i den här lägenheten”. Det känns overkligt att det faktiskt är dags nu. Undrar om flyttgubbarna också är oroliga? Undrar om de inte heller kan sova i natt för att de inte vet vart pianot ska stå, eller hur vi ska göra med bokhyllorna.

Ah, hur som helst. Jonne har gjort ett jättejobb som packat ner hela lägenheten. Jag har mycket att tacka för den här veckan, och jag vet precis hur jag ska göra det. Men det är hemligt.

Jag jobbar hemifrån idag. Kommer antagligen dra ut på dem timmarna lite över semestern så att jag kan hjälpa till och packa och bara göra de allra viktigaste jobbgrejerna. Hoppas det är okej chefen.

Nu ska jag äta min allra sista frukost i den här lägenheten. Och nu har jag skrivit det sista blogginlägget i på den här balkongen.

Kommentarer

Tack! Det känns nästan overkligt. Barnen har ju bott här hela sina liv. Och jag har bott här längre än någon annan stans.