Sjuk flicka ger mamma iPhonekunskaper

Lilla L frös igår kväll. Jag skulle värma henne lite med händerna. Kom åt nacken och ryckte undan händerna. Jag hade bränt mig. Typ. Vi behövde alltså inte spara några pannkakor till matsäcken hon skulle haft med sig idag. Det känns lite typiskt då hon med stora ögon avundsjukt sett på då storebrors ryggsäck packats med matlåda, termos med choklad och festis tidigare under våren. Nu var det äntligen hennes tur…

Plutta. Faktiskt. Idag ligger hon med filten omlindad i soffan och inhämtar all världens information från Barnkanalen. Det ”sjuka” med detta är att jag mycket väl kunde behöva en dag i soffan jag med. Inget ont som inte har något gott med sig. Även om jag vill anmäla mig själv till socialstyrelsen för att ens tänka den tanken.

Jag passade på att kolla upp iPhone 4G som presenterades igår. Lustigt… Nyheter 24 låg etta på Googleträffarna med artikeln ”Nio andledningar att rata iPhone 4g”. Jag reagerade med att känna ett sting av besvikelse. Men efter att ha läst de nio argumenten övergick besvikelsen i någon form av illvillig skadeglädje för det var bara sånt vi redan visste men som vi struntar i för att iPhone är så överlägsen på alla andra punkter.

Inget nytt under solen alltså. Skoj!

Kommentarer