Sociala medier med tunn klient

Mitt första blogginlägg för festivalens räkning publicerades idag. Jag fortsätter leta bloggar som vi önskar samarbeta med och som vill skriva om festivalen, fundera på hur vi ska jobba med Twitter och lägga in ny information på sajten och redigerar hemsidan. Idag matade jag in all färdig information om radiosändningarna i Tornrummet.

I Akvariet (källaren där kontoret är kallas så) ser man himlen och människors byxor. Men barnen syns i helkropp. Då och då hörs en röst som uppmanar till att gå och byta om eller komma till repetition av den eller den scenen.

Datorn segar sig fram och min tunna klient tillåter inte flash, jag kan alltså inte titta på YouTube, inte se filmer på sajten som jag ska redigera, inte ta skärmdumpar… Men jag har blivit lovad en vanlig klient, jag hoppas inom kort. Annars blir det lite svårt att göra det jag ska.

Vilka bra och välbesökta bloggar tycker ni borde skriva om den första internationella teaterfestivalen i Sverige?

Kommentarer

Tack för det Jennifer. Ja, teatervärlden, filmvärlden eller kultur/nöjes-världen i stort men såklart med någon form av intresse för de förstnämnda.

Kul att du börjat blogga åt självaste Bergman o allt =) Finns ju en hel drös med bra bloggare där ute…men antar att det ska vara några som knyter an till teatervärlden? Där är min reader tyvärr lite tunnsådd….men ska spåna och återkomma så fort jag kommer på någon! /kram