Solen skiner och det är varmt.

Det kliar i fingrarna när jag kommit åt att låna en dator med uppkoppling. Skulle bara kolla mailen, men nu har jag suttit här i en timme.

Antagligen är det jättenyttigt att inte vara ute på nätet, men efter en vecka känner jag mig helt efter.

Men faktiskt, skit i det, solen har kommit och jag ber till alla solgudar i hela världen att den ska stanna länge, länge, länge.
Bada, sola, bada, sola och samla energi.

Längtar visserligen till nästa träff med helaren för jag blev så bra i ryggen så jag trodde jag kunde göra kullerbyttor ner från huvudstående. Efter sju år med ryggproblem var det kanske inte det smartaste. Alltså, det gick ju att rulla ner men sen var det raka vägen till närmsta naprapat och knäcka nacke, domna av med hjälp av absint och treo comp och nya ryggproblem.

Men skit i det, solen skiner, det är varmt och jag är en stor solfångare som laddar upp.

Kommentarer

Nice med all sol, helt otroligt – i Sverige! Gu va skönt att du äntligen hittat någon som kan hjälpa dig med ryggen.

Simma lugnt!
Kram Marie

Snart är det dags att planera för en mysmiddag hemma på min piazza, vi hörs!