Sportlovsunblock

Nä veckans övning har inget med sunblock att göra. Troligtvis inte så mycket med vare sig sport eller lov heller. Såvida du inte har en riktigt dålig vana att ta lov lite hur som helst, eller sporta helt galet mycket samtidigt som du frenetiskt smörjer in dig i solkräm.

Veckans lilla utmaning är däremot lite mer personlig än vanligt. Nu får vi chansen att vräka skit över oss själva, blotta oss inför varandra eller helt enkelt ursäkta oss.
Ämnet är:
”Write about your worst habit”
Lycka till så hörs vi på fredag.

Kommentarer

Hej igen

Sökt dig på FB, finns ganska många Mona Wallin 😉
Ge mig en hint om hur du ser ut på kortet så ska jag nog hitta dig.
Det kanske slutar med att vi tar vår näst värsta vana, att avslöja den allra värsta är kanske en aning för mycket – hihihihi.

// Marie

Aha, ja då förstår jag. Facebook fungerar ju det med. Lägg till mig där, det går jättebra. Jag har också problem att avgöra vilken vana som är värst. Och om jag i så fall har lust att outa den… (De allra värsta vanorna kanske är de som ingen annan känner till?)

Bloggar har jag -3 stycken, men jag skriver inte privat där. Jag tänker att jag skriver på Facebook, Christina har jag där och så kan jag lägga till dig med ;). Hmmm – worst habit – vilken ska jag välja???

Har du en egen blog så skriver du där och länkar till oss eller ser till att vi får reda på att du skrivit genom en tweet till exempel.
Om du inte har någon är det dags att skaffa en.

Skämtsamma jag…;)

Man kan nog tänka sig att du kan skriva i mitt eller Kristinas kommentarsfält också.

Okej, var ska jag skriva om detta, det har jag inte riktigt fattat än, annars är jag nog med:). eller fråga kristina, jag brukar inte fatta något 😉