Stark lördag med fest, Hanna Fahl och DN-kryss – #Blogg100

Fest

Inför Felix kalas gjorde jag en spellista med några låtar som jag vet att han gillar. Hans favoritlåt är Harder Better Faster Stronger, med daft punk. Jag la till den och blev tvungen att leta fram mitt favorit Youtubeklipp genom tiderna. Det tåls att ses om igen. Precis lagom mycket perfektion:

Mello

När festen var över (ja det blev lyckat, mycket lyckat till och med) ramlade jag ihop i soffan med DNs kulturdel och läste Hanna Fahls artistrecensioner och krönika ”Sexig är Melodifestivalen banne mig inte” om Melodifestivalen. Har du inte läst dem än, gör det. Extremt underhållande. Kan med fördel också följas på Twitter.

Kryss

Jag kan också skryta med att ha löst hela DN-krysset. Det var nog första gången på sådären cirka 11-12 år jag ens försökte.

Här är beviset:

Korsordet klart!
Korsordet klart!

Och tänk vad man lär sig av att lösa korsord. Idag lärde jag mig att isabella är en färg. Tydligen vanlig på vissa hästar. Jag lärde mig också att en väggbonad kallas rana och att det finns någon sorts dikter som kallas astrikonet, där radbörjan blir namn… Jag fattade inte först, men efter lite magic by Google förstår jag bättre.

 

Nu har Leia dragit fram luftmadrassen och preppat för ”Mello” (japp, så pratas det här hemma). Myset är ett faktum, men nu sitter hon och gråter för att jag sitter och bloggar samtidigt och inte är 100% fokuserad på hennes madrass och TV-skärmen. Så. Tack för idag.

Dagens fråga:

Vinner rätt låt?

Det här inlägget är nummer 8 i serien #Blogg100 – en utmaning att skriva en bloggpost om dagen i 100 dagar.

Kommentarer