Stolt och övervakad av Krook

Min intervju med Alice Bah Kunke är med och bilderna på henne har jag tagit. Stolt kunde jag också konstatera att redaktionen valt att lägga en av bilderna på omslaget på det senaste numret av Grönt.

Måndag och tisdag jobbade jag på Bergmanfestivalen. Lovisa som är coordinator för projektet tog med mig på en rundvandring i huset och jag fick verkligen hålla i mig för att inte rycka upp dörren till repsalarna, dregla över kostymerna eller sätta på mig någon av de underbara perukerna i maskrummet.

Fantastiska miljö. Hela huset andas teater och jag hör hemma där. På något konstigt sätt är det helt rätt.

Festivalen sitter i ”Akvariet” – gå in sceningången, ta dörren till vänster, nerför trappan, förbi falluckan till stora scenen, nerför en trappa till, passera grossistvagnarna med läsk och omklädningsrummet och sväng vänster – så hittar du oss. Typ inte lika guldbeprytt och elegant som utsidan, men Margareta Krook vaktar utanför vårt fönster.

Min uppgift kommer att vara att sprida kunskap och kännedom om festivalen i digitala medier. Främst kommer jag att jobba med Blogg-PR, lägga upp strategier för Facebook, Twitter, hemsidan och festivalens egna blogg.

Kommentarer

Det kanske går att ordna en rundvandring för vänner. Om inte annat kommer det att bli guidade turer under festivalen.

låter sååå…mysigt..men så älskar jag oxå teaterrummet….(enda sen barnsben)Får se hur min PR miljö inverkar sen?
good luck o hälsa draamaten från mig….(aldrig gått ruunt där):(