STÖN!

Ja hå hå ja ja!
Html får bli nästa projekt… Helt galet novis!
Jag får väl se hur det går men jag har hållt på nu i typ två timmar för att försöka få någon form av koll på om någon läser något på min lilla sida. Hittade då topblogarea.se där man registrerar sig och hamnar på en rankinglista. Dvs, OM man kan kopiera in en html-kod i mallen. Alltså kopiera och klistra kan jag väl, men VAR fan ska jag sätta in den??? Detta är ju som att mista oskulden… ”Vart var det nu den skulle in???” Men hur svårt kan det vara. Nu har jag satt den på ett ställe som själva programmet godkände men loggan som skulle landa på sidan dök aldrig upp. VAD betyder det?

Egentligen hade jag tänkt skriva något om Aldomovár-filmen jag såg på kanal 2 idag för den var fin, eller om den upprörda mamman som skrev en insändare om vilket hån det är att alla mammor (Linda Skugge) klagar så mycket över sömnbrist o.dyl när hon minsann har ett barn som inte är friskt. (Stackars dem som inga barn alls har…)

Eller så hade jag tänkt skriva om att jag faktiskt överhuvudtaget läste expressen för första gången på 10 år och att skälet till det var att de skulle ha en lista över pålitliga verkstäder för bilar. Jag behöver nämnligen en verkstad till min bil.

Det kunde jag också ha skrivit om för jag är en förstklassig miljöbov som vant mig vid AC varma dagar i bilen. När AC’n inte fungerar blir det nämnligen GALET varmt i bilen och jag blir nostalgisk och får barndomsminnen som jag också hade kunnat skriva om.

Istället har jag kopierat, klippt ut, klistrat och bläddrat och förfärats över vilka ointressnta bloggar som ligger på top-5. (Eller är det jag som är tråkig som inte tycker det är intressant med kändisar och mode? Eller att läsa om vilken tid någon vaknade i morse och hur varmt de tycker att det är?)

Nåja, då får jag väl vara tråkig i så fall för jag KAN inte bry mig om det. Tur att min blog är intressant i alla fall. Hittade också Maria Wetterstrands sida. Det ska bli kul att hålla ett öga på den. (se länk)

Jaha, kontentan av alltihopa blir, viket jag visserligen redan hade tänkt, att jag måste lära mig html. Den dagen då den här bloggen flyttas till mitt eget hemsideutrymnme vet ni att jag lyckats.

Kommentarer