Teater och internet inte möjligt att förena

Hade det inte varit så att jag har dubbla identiteter men bara en fysisk kropp hade jag verkligen varit med på Sweden Social Webbcamp den 21-23 augusti. MEN – Min fysiska kropp kommer just de datumen att transformeras till en sköldpadda vid namn Kassiopeia. Detta händer varje helg från den 25 juli ända till och med den 30 augusti.

Varför skulle jag vilja närvara vid webbcampen? Jo, för att där kommer alla ledande personer inom webbkommunikation och webbutveckling att befinna sig och på ett avslappnat sätt lära känna varandra, diskutera trender, komma på idéer och bara mysa. Det hade varit en toppenchans för mig att träffa alla de som lär mig så mycket varje dag genom att jag följer deras bloggar och microbloggar.

Men som vanligt är det ju så när man har flera intressen. Vissa grejer får helt enkelt stryka på foten (heter det så? Tror jag ska starta en blogg med bara ihopblandade ordspråk och uttryck jag har en förmåga att hitta på). Och föreställning är föreställning.

Kassiopeia kommer istället att befinna sig i Marabouparken och rädda världen från tidstjuvar. Så ibland är alltså teater och internet inte möjligt att förena.

Kommentarer