Teaterpiraternas Momo är en succé

Jag är så stolt över att kunna säga att det projekt som vi kämpat med i ett års tid faktiskt kan kallas succé. Vår första och enda matiné för allmänheten, klockan 13.00 en onsdag, var helt slutsåld. Precis som alla föreställningar hittills förutom några som varit nästan slutsålda.

Gårdagens spöregn hade lämnat stora pölar i tälttaket men vi slapp ösa vatten från scengolvet tack och lov. Marken som tältet står på är en övertäckt sankmark. För att undvika att folk sjunker ner i marken har en matta placerats några decimeter under fotsulorna. Denna gör att vattnet inte rinner ner och det var det som hände veckan före premiären. Jag var lite orolig att det skulle ha hänt igen, men så var alltså inte fallet.

Trots att nästan hälften av barnskådespelarna inte var på plats klarade vi att ge järnet idag igen och föreställningen var mer än lyckad. Till och med min kritiska bror som tagit med sina små änglar på min teater smålog lite efteråt. Den minsta ängeln som bara är fyra år var helt fokuserad hela tiden. Han var dock lite orolig för att de Grå skulle komma och ta alla människorna men blev lugnad i pausen.

Kommentarer